äckligt

Vilken blåst och äcklig tjej :)



:)

Bli medlem:) Det funkar verkligen, inte någon jävla skit sida det här inte :) Kul är det att samla poäng också.


http://www.market2member.com/invitation.jxp?uid=7bbe77fb-1bb4-44d4-881a-3bde53fb97d9

peace and love;) haha



Riktigt kul va det :D

helgen

Helgen har varit bra. Varit med älsklingen och festat. Ska till banken nu. Hade bra:)


Gå med:)

http://www.market2member.com/invitation.jxp?uid=7bbe77fb-1bb4-44d4-881a-3bde53fb97d9

Skit dag

Riktigt jävla skit dag.. Jag spyr............


Såå jävla bra låt.. Älskar den.

Va med i nån tävling

Va med i nån tävling  eller va det nu va för nått för någon månad sen, och så fick jag ett mail idag att jag hade vunnit :) Så skulle få hem det om någon vecka. Kul, men det va bara nått man skulle vaxa bena med hehe. :D :D Idag har jag varit med stegen, först färga vi håret på varandra, hon färga sin blonda utväxt, och jag gjorde lite bruna slingor. Skit snyggt blev det på båda två! Sen passa vi william, vi gick ner på stan och åt :) Annars så är jag ganska trött på mycket. jaja skit samma.mmh. Imån ska jag jobba ett jätte drygt pass. Fyfan säger jag. Hade bra. 
 






Because when I arrive,
I-I bring the fire.
Make you come alive,
I can take you higher.
What this is?
Forgot?
I must now remind you.


Tänkte tipsa om bra musik :)

 

:D

Tjena. Gick ganska bra idag :D Gjorde väl lite fel men behövde bara en körlektion till för att finslipa allt ;) Så nu har jag bokat uppkörning. Skit nervös kommer jag vara. Har varit med stegen idag, nästa vecka ska hon och jag bo hos min farmor i några dagar för hon ska till stockholm. Jag vågar då verkligen inte bo själv i det där huset. Känns som att det spökar lite. Och det gör det fan. Vet inte hur många gånger jag och sophie sovit där själva och varit livrädda. En gång hade sophie en killkompis där som blev mer rädd än oss två så han sprang iväg och bara lämna oss själva?Haha han va en tönt.  Vi kommer iallafall ha kul jag och stegen:) Puss hej



Haha idag skulle jag backa med mammas bil med cykel på, då backa jag in i en buske ;) Good!! Hon blev lite arg.


hejhej

Sitter hemma hos sophie och skriver på hennes lilla data hehe. hon har hjälpt mig med kontroll av bilen, måste kunna det idag. Ska dra till körskolan nu, sen ska vi nog äta på kina!! :):) Lill wille sitter här och sjunger :D Hade bra. Puss





är nervös för imån

men tänker inte säga varför ;) Nej men kan ju säga så här, orkar inte ta nå mer körlektioner med körskolan, då kan jag lika gärna träna hemma:) Idag va det drygt på jobbet, och så sprang jag runt och trodde att jag fått något fel på ena ögat. Hade ont som faan. Nu ska jag ut och springa, Sen ska jag bada och ha Spa :) Och sakna min älskling :) <3


Bra låt :)

helt slut

Hej. Har jobbat hela dagen, har så ont i kroppen, ligger i sängen och orkar inte röra mig. Inget bra är det på tv heller:)
Nej orkar nog inte skriva så mycket idag. Vill att det ska bli fredag nu!!! God natt Puss johanna

Så bra låt!!! Eller hur sophie ;) Nej jag säger då det. Helt underbart.

yujgggg

<3

Gud vilken skön fredag, ligger i sängen och myser framför tvn :) Kollar på Freaky Friday, skrattar hela tiden. Önskar att zander va hemma. Hade velat prata med han, han är den enda jag kan/vill säga allt till,älskar dig<3 När jag är med dig så blir allt så mycket lättare. Saknar dig så mycket.  Kan ju säga att jag är riktigt trött på vissa människor=)

 Köpte den här igår, tyckte den va riktigt bra. Man blir inte så där fult brun, ser ut som man solat ute några timmar. Mycket fräsch och fin lyster=) Fast luktar inte så gott.

brrr



Nu ska jag krypa ner i sängen igen med en kopp te :) I morgon börjar jag klockan 9. senare än idag iallafall hehe. God natt<3


tjoho

Har jobbat hela dagen, va kul och jobba idag. Sen va jag och sola med pappa, kom hem och drog direkt ut och sprang:) Nu sitter jag här och ska snart bada. Sen blir det idol :D Vem hejar ni på? Jag har ingen favorit än så länge.. Hade bra. puss

Julmust:D

Nu sitter jag här och dricker årets första julmust :D Blev överlycklig när jag såg att det kommit ut i affären. Har även en clementin och lite nötter :) Det plingade på dörren nyss, så kolla jag i kikhålet då va det hallowen ungar? Det är väl inte hallowen den här helgen? Nån som vet vilken helg det är :P ? ialf så öppna jag inte för jag är helt grön i ansiktet,har smörjt in mig med tea tree oil :) Ínte hela ansiktet bara lite hehe. Imorgon börjar jag åtta, hur ska jag komma upp så tidigt, brukar aldrig sova så länge men åtta är lite väl tidigt:) Hejdå.

Synd om dom :/ Finns jävligt mycket idioter i världen.  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3555381.ab



hungrig

håller på att laga mat. Är så hungrig. Blir stek och ris och god sås :) Idag har jag tränat, och jag kan lova er, jag tränade så hårt och länge att jag höll på att svimma. Men nu känns det skönt :) Orkar inte skriva nått är så hungrig. Om en vecka kommer zander hem.. Längtar så mycket efter dig babe.<3 Puss hej




kört idag med, är såå

kört idag med,är såå trött på det.Idag va det vänster sväng hit och dit. Åkte med en jätte rolig "gubbe". men va sista gången idag förhoppningsvis ;) Äh ialf, idag ska jag åka till lekstugan med william,mamma och sofie. Lillgubben har ju jätte kul där :D sen ska jag hämta ut paket från Yves Rocher. Hoppas man blir nöjd. Jobbar fredag,lördag och söndag. Sen massa nästa vecka. det är bra :) dom ringer ju hela tiden. skönt som fan att slippa skola :D Ni som tar studenten nästa år, ni kommer få det så jävla kul. Det roligaste av allt va nog att åka flak. Vilket röjj :D Nu ska jag fixa mig och sånt. Ja just det, ikväll ska jag göra ansiktsmask och sånna där grejer som behövs.http://sophiegranqvist.blogg.se/  har bra tips på hemma gjorda ansiktsmaskar;) höhö.Har även läst nånstans att man kan smörja in sig i massa hudkräm och sen ha plastfolie runt, 30-60 min. Så det ska jag prova:D Huden ska tydligen bli jätte len. Hade bra! Vi hörs sen.




Min fina älskling <3 sexiga kläder :)

ÄLSK

saknar dig

saknar dig jätte mycket<3 du är det bästa jag vet. HATAR lumpen:) Snart är du klar.Ni tjejer som klagar på att ni inte har träffat eran kille på två dagar typ, ni skulle prova hur det känns och inte få träffa sin kille på två veckor eller bara på helger!! Jag och älsklingen har det så underbart bra tillsammans det är inga problem så, vet att alla inte skulle klara och vara tillsammans,när man är från varandra så pass mycket... Så det känns ju bara bra, nu vet vi att vi kan klara ALLT:)
Nu ska jag möta mamma, sen kommer stegen hit(kanske:) )

älskar dig gubben<3
 
babe

hej

Idag har jag kört med körskolan,dubbellektion. Näst sista förhoppningsvis. sen är det bara att vänta på uppkörningen. Är så trött på att hålla på med det där körkortet. jaja nog om det. vet inte om jag ska träna idag eller inte. Har så ont i huvudet men då blir det oftast bättre.Men får se. Saknar min älskling så mycket. Inte går det att prata med han heller för han är ute i skogen och kan bara skicka sms lite då och då. men snart blir allt bättre när vi flyttar ihop. Hade bra. Kram


GÅ in på den här sidan! Väldigt intressant.

http://www.crimemedicine.com/

Bakad potatis;)

Har nyss varit ute och gått runt sportfältet. Snart ska jag äta köttgryta;) gött. Stegen och jag åt mat på stan idag, hon åt en räksmörgås och jag bakad potatis med kycklingröra, riktigt gott va det. Sen va vi hem till Cissi:) Rolig unge det där :P Snart kommer stegen då blir det att kolla på färjan:) Puss hej.



tänk på att vårda håret rätt. Här är bra knep för ett långt och friskt hår ;) Det mesta vet man redan, men till er som inte vet. Och ett tips om ni vill ha starkare naglar,hår och bättre hy, ät silica. Det hjälper verkligen!! Inte dyrt heller, en 50 lapp för 60 tabletter.

Borsta aldrig blött
Borsta aldrig håret när det är blött, det är elastiskt och mycket skörare. Red ut det med en bredtandad kam och hantera det försiktigt. Red ut alla tovor försiktigt från topparna och uppåt. Använd allra helst en kam utan "sömmar" eller skarvar.

Fläta håret
Många med riktigt långt har sitt hår uppsatt i knut ofta, så topparna skyddas från allt slitage nedsläppt hår blir utsatt för. Det finns mängder av snygga knutar och håruppsättningar och tusentals snygga hårpinnar, hårkammar och andra redskap. Sätt upp håret om det finns risk för att det fastnar i saker, exempelvis vid städning. Att fläta håret på kvällen innan du går och lägger dig hjälper om du har problem med tovor och trassel och sover oroligt.

Rengör regelbundet
Rengör dina borstar och kammar med jämna mellanrum, de blir snabbt fulla av fett, smuts, döda hudceller, rester av stylingprodukter och damm. Rengör med schampo, du kan skrubba kammen med en nagelborste och dra lite papper mellan tänderna.

Använd schampo med måtta
Schamponera sällan och med lite schampo men använd mängder med balsam. Tar ditt schampo slut innan ditt balsam så gör du förmodligen fel. Schamponera bara en gång, en liten klick räcker. Försök tvätta håret mer sällan, schampo dagligen sliter på håret. Använd alltid massor av balsam, men inte på hårbotten, börja applicera balsam från öronen och nedåt, särskilt i topparna.

Inpackningar
Gör inpackningar en till två gånger i veckan. Du kan göra en egen inpackning med ditt vanliga favoritbalsam, ta en del balsam, 1/4 del honung och 1/4 del aloe vera gel. Värm i micron några få sekunder tills det blir varmt, applicera på torrt eller handdukstorkat hår, vira en handduk runt och låt det sitta i 10 min - 1 timme, skölj noga.

Undvik fönen
Fönen och plattången är onda mot ditt hår. Undvik dem så mycket som möjligt och låt håret självtorka. Även färgning sliter mycket på håret, blonderingar och blekningar är allra värst.

Klipp inte av
Klipp inte för mycket. Hår växer ungefär 1 cm i månaden, går du till frisören varje-varannan månad och klipper av 3-4 cm så kommer håret inte att bli längre. Så enkelt är det. Välj en frisör som inte klipper mer än du ber om eller be en kompis klippa dig istället. Håll däremot efter och klipp av kluvna hårtoppar, läs mer om kluvna hårtoppar i inlägget Sex myter om kluvna hårtoppar.

Tänk på maten
Ät nyttigt och varierat, särskilt b-vitaminer och e-vitaminer är viktiga för att få friskt hår.


mee


älven:)

 Idag har jag gått runt älven med william, min syrras "bebis". Han är så jävla rolig:D Det är så skönt och röra på sig. Älskar att träna. Man känner sig så nöjd efteråt. Senare ska jag träffa stegen:) Vi ska äta ute. inte kina mat för det är hon så trött på ;) Hehe. Fick nyss min lön, riktigt bra lön fick jag den här månaden. Men allt ska gå till uppkörning och lägenheten. Så några kläder lär det inte bli=( Nu ska jag gå och duscha. Hade bra. Puss


william
sötisen william<3

:)

nu har älsklingen åkt tillbaka till boden. hatar söndagar då han gör det men snart är han klar med det där:)
Nu ska jag kolla på det nyaste avsnittet av gossip girl på datan. såg nyss på tv men det har jag redan sett:P älskar den serien. Imorgon ska jag träffa stegen. längtar så mycket tills vi ska flytta:) Gud va sugen jag blev på mat.. God natt puss



gossip

tjena:)

Igår tog jag det bara lungt och hyrde film med zander:) Mysigt. Har nyss beställt massa grejer från Yves Rocher :)
Orkar inte skriva nå mer :) Puss Ha en bra söndag:)





Bli medlemmar och samla poäng :) När ni fått ihop många poäng så kan ni få massa saker gratis.
http://www.market2member.com/invitation.jxp?uid=7bbe77fb-1bb4-44d4-881a-3bde53fb97d9

vilken kväll:D

heej=) ligger här i sängen och är jätte trött. Nu ska jag berätta om igår kväll :D Jag,cissi,madde,bergman och abris skulle planera en överraskningsfest för stegen eftersom hon varit i cypern i fem månader och kommer hem nästa fredag. Så jag,cissi,madde,bergman satt hemma hos madde. vi  skulle träffa abris på stan. Vid tio tiden skickade hon sms att hon satt på skrubben själv och väntade på oss, Så vi fick för oss massa saker,vi trodde verkligen att stegen hade kommit hem. För abris skule aldrig sätta sig där själv, vem gör det ;) så gick vi ner dit, så sitter bara abris där inne, Vi blev ju såklart jätte besvikna och jag sa åt abris att hon skulle ta fram stegen för jag trodde verkligen att hon va hemma, VEM kommer ut från toaletten då? Jo stegen!! :D:D:D Har aldrig blivit så glad av att se en människa förrut som jag blev igår. Har saknat dig jätte mycket gumman. Vi hade iallafall skit kul :) Madde va ju roligast inne på s2. haha höll på att skratt ihjäl mig :P Sen träffa jag zander:) Han ligger och sover. det är bara jag som är uppe den här tiden. Känns som att hela dagen blir förstörd om man sover bort den :) Ha en bra dag. Puss


Lite bilder från igår.

madde jag cissi

Madde,jag,cissi. Här är vi riktigt nervösa ;)

jag och stegen
jag och stegen :D:D:D
emma
emma:)
stegen cissi
stegen&cissi:)


Ikea:)

Hej. Skrev nyss ett långt inlägg så försvann allt :s jaja Idag har jag iallafall varit på ikea med farmor. köpte massa små saker som kan vara bra att ha. Flyttar ju ihop med älsklingen 1 november :D Det är kul att handla på ikea för det är så billigt :P Synd att jag inte får köra bil med farmor, på onsdag har jag provuppkörning, sen ni ;);) Hoppas bara man klarar uppkörningen för jag orkar verkligen inte hålla på med det där körkortet längre. Skulle va riktigt skönt :) Prata nyss med zander och hans flyg är försenat idag igen, ska ringa och skälla ut det där jävla flygbolaget. Jämt ska det vara försenat, så nu kommer han hem sent. ( ni som inte vet så gör han lumpen i boden ;) ) Så länge ska jag va med cissi och flicksen :) Dom ska dricka men inte jag. Känner inte för det, blev så mycket sist att det räcker i flera månader hehe.
Nu ska jag duscha och fixa mig, ha en trevlig kväll :) Puss Johanna

film=)



jag & mamma i egypten :) Hon badar, jag pratar:P

Heej:)

mee

Nu har jag skaffat en ny blogg :D Ska försöka att få den fin :) hehe.

RSS 2.0